tisdag 8 januari 2008

trettondagknut, några dagar sent

Har nyss städat bort julen. Omsorgsfullt packat ner allt julpynt i två kassar och ska beordra Jonas att bära ner det till källaren imorgon. Julstjärnorna, blommorna alltså, får stå kvar tills dom vissnar. Det blir för tomt annars.

Lampan som vi har på fönsterbrädan i sovrummet vägrar fungera så nu har vi typ noll "små myslampor" i lägenheten och det suger. Inga lampor, inga tavlor, inte så mycket växter som jag skulle önska att vi hade, och vi har bott här i ett och ett halvt år! Fast det är ju svårt att pynta i en andra-handslägga.
Skulle vilja sätta upp stringhyllan och fylla den med böcker och växter men vi får ju inte "borra och spika i väggen i onödan, använd gärna de hål som finns" :C

Hittade två fina dukar i en låda. Den ena, som är rosa, var jättefin i köket, men matchade inte fruktfatet så nu har jag en ugnsform i glas som fruktfat. Heheh. ÖNSKAR MIG ALLTSÅ FINA GLASFAT OCH GLASSKÅLAR (GANSKA STORA) I FÖDELSEDAGSPRESSY. Eller tokiga fat i knalliga färger. Börjar tröttna på mitt bruna/gröna som ser så dystert ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar