söndag 2 november 2008

700

Det som hände i Karlstad stannar i Karlstad!

Men om man sammanfattar resan lite lätt så fick jag se årets första snöfall på den trevliga tågresan med Malin, åt goda tacos, sjöng singstar, minglade, svinade, dansade våldsdans med en ur björnligan, söp bort en mordkniv, röjde mest av alla på dansgolvet, ramlade mest av alla på dansgolvet (lånade ett par skor av Malin som visade sig vara världens halaste!), efterfest med singstar och chilinötter-krig, somna, vakna, bakismat, låg nivå på precis allt, bakisfilm i fint sällskap.

Jag blir allt lite sugen på att plugga och bo i studentkorridor om det skulle visa sig att man har lika fina människor som Malin har i sin närhet. Väldigt skönt att vakna upp jättebakis, sjuk och ynklig och ha sällskap hela dagen. Ligga och mysa i soffan, inte göra något vettigt alls.

4 kommentarer:

  1. du ljuuuger! det skulle du inte alls gilla! du tycker det är skitskönt att bo själv!!

    SvaraRadera
  2. ja, det tycker jag ju! och jag skulle nog aldrig orka med att ha ett sånt äckligt gemensamt kök, men just den där lilla fina studentfamiljen vore inte helt fel!

    SvaraRadera
  3. ehh, okej såg du ÅRETS första snöfall eller?? ÅRETS första???! snöade det INGENTING i januari, februari, mars 2008 eller??!??? du menar kanske hösten/vinterns första snöfall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera