måndag 15 september 2008

jag citar mig själv

"Det känns som att den här dagen började för flera veckor sen"

Sen suckade jag medan jag bytte om. Har i princip bara suttit på kontoret idag. Fick sitta och vakta en 12-åring som snattat i väntan på polisen i typ 45 minuter. Hon bölade skitfult. Asjobbigt.

5 kommentarer:

  1. hahahhaha var han lessen i ögat??
    vad sa du till honpom då? mobbade du honom??

    SvaraRadera
  2. det var en tjäj. först var jag snäll och minglade lite sen tröttnade jag på att hon bölade och försökte lura mig till att släppa henne "Min mamma ska åka till sjukhuset" "jag har problem med min pappa" "kan jag inte bara få åka heeeeeem" osv. då snäste jag: men det är inte MITT fel att vi sitter här, jag vill inte heller vara här. GÖR MAN DUMMA SAKER FÅR DET DUMMA KONSEKVENSER!!!" *ARG KONSUMTJEJ*

    SvaraRadera
  3. HAHAHHAHAHHAHA SÅ JÄÄÄÄÄVLA BRA.

    jag ser dig i en röd konsumskjorta med en grön liten fluga och arg som ett bi!!

    SvaraRadera
  4. du ska se min pappa när han tar snattare. hn typ sitter och skriker och pekar "DU ÄR EN TJUV!!". en gång såg han att ett par småkillar gick omkring med en äggkartong och så hittade han kartongen tom i butiken två sekunder senare. då ropade han på killarna, radade upp dom och smällde på allas fickor för att se om dom hade gömt ägg där. smäll på ficka = krossat stulet ägg som dom gömt i fickan. hahaha! pappa = ondkonsumhef!

    SvaraRadera
  5. HAHAHHAH DIN PAPPA ÄR MIN IDOL!!!!

    SvaraRadera