måndag 5 januari 2009

pysslig hemmafru

Städat bort julen, för det ska man göra på trettondagsafton. I farten råkade jag ta sönder en av mina fina röda fönsterlampor så nu har jag bara en ensam stackare i vardagsrumsfönstret :'C Det gör lite ont i mig när fina gamla saker dör. Lamporna har ju överlevt ett par ägare sen fyrtiotalet och sen hamnar dom i händerna på klanto-sarström och ba: *trasig*

Har även gjort potatis- och purjolökssoppa till ett helt kompani och pillat lite på mitt nya sminkbord (tack igen rara söta Malin och rara söta Reijo och Malins rara söta finska farmor! :*). Måste bara hitta en fin liten pall som matchar med bordet så ska jag sitta i min klädkammare och göra mig fin dagarna i ända.
Funderade ett tag på att sätta upp båttavlan vid sängen, men ångrade mig. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag tycker den är fin eller inte.

När jag får lön ska jag köpa jättemycket blommor för det känns som att det är ytterst lite växter nu. Jag vill typ bo i en djungel och det kan jag ju kanske lyckas med nu när jag äntligen har fått gröna fingrar! Sen ska jag få tummen ur och fixa listerna, hyllplan till garderoben och eventuellt en taklampa och lite mer kitsch och pyssel och åh vad fint det kommer bli!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar